WATERSPORT & WELLNESSCOMPLEX IN GENT

Welkom bij het sport- en recreatiecentrum 'Rozebroeken' te Gent. Kom proeven van ons gevarieerde sport- en ontspanningsaanbod en beleef een dag vol plezier en vertier.

Sportcentrum Rozebroeken biedt een brede waaier van activiteiten aan voor jong en oud, groot en klein, individueel, met familie of met vrienden.

De waaghalzen die dol zijn op kolkend water, beleven pret in de wildwaterbanen of in de glijbanen. De (b)engeltjes ontdekken de kleurrijke waterspeeltuin in het warme kinderbad. In het Olympisch zwembad kan je baantjes trekken, maar je kan er ook leren zwemmen of je zwemstijl verbeteren in onze unieke zwemacademie. Probeer ook onze verschillende aquasportlessen. Speciale 55+-programma's voor de senioren worden eveneens voorzien.

Om de grote zwemhonger te stillen kan je een hapje en een drankje bestellen op het zwemmersterras. Of kies voor een heerlijk seizoensgerechtje in het rest-eau-café en kom relaxen op het mooie zonneterras. Ontspannen kan eveneens in de b'eau wellness: een badpakkenwellness met day-spa en behandelingen om alle stress te laten wegvloeien.

  S&R Rozebroeken
  Victor Braeckmanlaan 180
  9040 Gent
  09/335.28.88
  rozebroeken@sr-rozebroeken.be
  www.sr-rozebroeken.be


Reserveer formulier

« Terug naar lijst